Ontmoet het team

Femke

Eigenaar van All Eyes and Ears. 
Leerkracht, jeugdcoach
Gecertificeerd JeugdBreinCoach

Al van jongs af aan wil ik een eigen bedrijf beginnen, ‘iets met paarden’ riep ik altijd. Tot ik naar de PABO ging en ik merkte dat met kinderen en jongeren werken ook een hele grote passie van mij is. Een jaar geleden kwam ik erachter dat ik deze passie ook kon combineren en kinderen en jongeren kan begeleiden met behulp van paarden.

Dus dat is was ik nu doe. Daar waar de paarden heel goed kunnen helpen, zoals bij weerbaarheid, even je verhaal kwijt kunnen, moeilijkheden bij leren, en nog zoveel meer. 

Maar ook zonder paarden vind ik het enorm leuk om kinderen en jongeren te begeleiden/coachen. Zo ben ik ondertussen gecertificeerd JeugdBreinCoach en Leren Leren trainer.

Mijn passie is om, met alle positiviteit en de blik op wat de kinderen en jongeren die wij tegenkomen WEL kunnen, hen verder te helpen met welke vraag ze dan ook hebben. Vaak wordt er gekeken naar wat een kind niet heeft, of mist. Terwijl een kind veel kwaliteiten en talenten heeft, waar we vanuit kunnen werken.
Zo hoop ik veel kinderen zelfvertrouwen te kunnen geven en ze te laten zien wat ze waard zijn en dat ze echt veel kunnen, de motivatie te geven om ergens voor te gaan en de liefdevolheid en rust te kunnen laten ervaren die er ook kan zijn.

Eigenaar van All Eyes and Ears. 
Leerkracht, jeugdcoach
Gecertificeerd JeugdBreinCoach

Al van jongs af aan wil ik een eigen bedrijf beginnen, ‘iets met paarden’ riep ik altijd. Tot ik naar de PABO ging en ik merkte dat met kinderen en jongeren werken ook een hele grote passie van mij is. Een jaar geleden kwam ik erachter dat ik deze passie ook kon combineren en kinderen en jongeren kan begeleiden met behulp van paarden.

Dus dat is was ik nu doe. Daar waar de paarden heel goed kunnen helpen, zoals bij weerbaarheid, even je verhaal kwijt kunnen, moeilijkheden bij leren, en nog zoveel meer.

Maar ook zonder paarden vind ik het enorm leuk om kinderen en jongeren te begeleiden/coachen. Zo ben ik ondertussen gecertificeerd JeugdBreinCoach en Leren Leren trainer.

Mijn passie is om, met alle positiviteit en de blik op wat de kinderen en jongeren die wij tegenkomen WEL kunnen, hen verder te helpen met welke vraag ze dan ook hebben. Vaak wordt er gekeken naar wat een kind niet heeft, of mist. Terwijl een kind veel kwaliteiten en talenten heeft, waar we vanuit kunnen werken.
Zo hoop ik veel kinderen zelfvertrouwen te kunnen geven en ze te laten zien wat ze waard zijn en dat ze echt veel kunnen, de motivatie te geven om ergens voor te gaan en de liefdevolheid en rust te kunnen laten ervaren die er ook kan zijn.

paardencoaching, dagbestedin

Pipo

De knuffelpony.
Bijna 3 jaar

Dit is Pipo.
Normaal een heel ondeugend paardje waar ik geen normale foto’s van kan maken. 
En Pipo is mijn (Femke) shetlander. Gekocht toen hij een half jaar was, nu is hij 2,5 jaar. 
Hij helpt af en toe (vaak onbewust) mee bij een coaching, of als er iemand bang is voor grote paarden, of gewoon om even een knuffelsessie mee te hebben en te voelen dat je geliefd bent, ongeacht je verleden, hoe je eruit ziet of wie je bent. 

Want dat is bij ons heel belangrijk!

paardencoaching, dagbestedin